+316 839 952 32 info@deportivodelsol.com
nl

Login

Inschrijven

Na creatie van een account kunt u betalingen en verificaties inzien. Daarnaast is het nadien mogelijk een review achter te laten.
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Wachtwoord Bevestigen*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Email*
Telefoon*
Land*
* Het aanmaken van een account houdt in dat je akkoord bent met onze Terms of Service en Privacy Statement.
Ga eerst akkoord met de voorwaarden om verder te gaan

Reeds Lid?

Login

Dagtrip Roland Garros Parijs met de bus

De wekker maant ons om 6 uur om op te staan, maar we troosten ons bij de gedachte dat we lekker kunnen uitrusten in de bus. Stipt 7 uur vertrekken we vanaf de Geusselt, met een korte tussenstop zijn we 4,5 uur later in Parijs. Vlak voor aankomst nog even naar het toilet in de bus, de koffie onderweg had goed gesmaakt, de paraplu laten we in de bus liggen, die zien we straks toch weer terug en het zonnetje schijnt. Vanuit de bus zien we de drukte al voor het toernooi, overal bussen en aanduidingen waar we moeten zijn.

We lopen een kleine 10 minuten en komen aan bij het terrein. Na een korte tassencontrole staan we binnen, met de Roland Garros app en de plattegrond plannen we een aantal wedstrijden die we graag willen zien. Er is genoeg te doen, leuke souvenirshops, kraampjes met eten en drinken, schone voorzieningen en alles goed toegankelijk. We kijken een paar wedstrijden en zoeken een plekje op voor de lunch.

Centraal op het terrein is er een groot scherm waar centercourt wedstrijden te zien zijn, waar we ons prima vermaken met een salade en een glas wijn terwijl we de wedstrijd kijken. 

Uit ervaring weten we dat aan het einde van de dag de centercourts ook voor outcourt tickets open gaan. We sluiten aan en na 10 minuten wachten kunnen we als toegift Tsitsipas nog zien spelen.  Inmiddels toch best moe van het struinen, wandelen en de zon besluiten we om wat lekkers bij de Carréfour te halen voor in de bus. We delen nog wat chocolade uit en even later doezelen we weg terwijl de chauffeur ons weer naar huis brengt.

Leave a Reply